Назад
  • Гърция,

    Назад
    Виж     оферти
    Виж офертите

    Изискване за минимален престой

    Дата на настаняване

    Дата на напускане

    Назад
    стая 1
    Виж     оферти
    Назад
    • Промокод Greece50
    • Промокод Tasos50
    • Промокод HOT_SPA40
    • СПА Хотели и планина
    • Гърция
    • Южно Черноморие
    • Северно Черноморие
    • Почивка с домашен любимец
    • Крит, Корфу, Закинтос, Санторини
    • Кавала
    Виж     оферти

    КЪЩИ КРАЙ ВОДАТА – ОСТРОВ БАЛИ СРЕД РОДОПИТЕ

    КЪЩИ КРАЙ ВОДАТА – ОСТРОВ БАЛИ СРЕД РОДОПИТЕ

    Който не е видял Родопите през живота си, той не е видял България! Най-мистичната ни планина е дом на десетки красиви кътчета, от които си заслужава да имате спомени и магнитчета на хладилника.

    Едно от най-очарователните е новият затворен комплекс „Къщи край водата”, намиращ се в родопското селце Огняново. Комплексът се простира в парк с площ от 40 000 кв.м., където можете да изкарате цяла година и пак да не ви доскучае.

    Всъщност къщичките, които посрещат целогодишно гости, са шест на брой. Всяка от тях е на два етажа, с чудна спалня, две бани, кухня, където можете да се вихрите кулинарно и плаваща веранда с изящни градински мебели. Да, трудно е да си го представите, но терасите на симпатичните и пъстри вили се намират точно над водата на частното изкуствено езеро на комплекса. Нещо като българско Бали, но по-хубаво, защото на Бали няма гледка към Родопите…

    Там можете да релаксирате целодневно или да пробвате риболовните си умения. Водоемът е отлично зарибен и всеки рибар би се чувствал в свои води. Ако не носите такъмите в багажа, от комплекса винаги могат да ви съдействат.

    Езерото обаче не е само за рибките. „Къщи край водата” разполагат с водни колела, с които да го обходите надлъж и нашир и да се запознаете с неговите постоянни обитатели по-отблизо.

    Извън риболова и разходките с водни колела, от които безплатно могат да се възползват всички гости на комплекса, има и още включени в цената на нощувката удоволствия – открит външен басейн с детска секция и безкрайна зелена морава, която свършва, където започва езерото.

    Край него се намира и страхотният ресторант на комплекса, който разполага със закрита част и външна градина. Кухнята би впечатлила дори самия Гордън Рамзи, а пиците, които приготвят на пещ – всеки кореняк италианец.

    В ресторанта се провежда и обилната закуска пиршество, в която се сервират както вечни класики, така и домашни мекички по родопска рецепта.

    „Къщи край водата” имат и свой воден бар, отново с гледки към езерото, планината, както и край минаващата точно до комплекса бистра и буйна река. В околията има изключително много близки и интересни обекти за посещение.

    Самото Огняново е туристическа дестинация със своята минерална вода и древния извор, който ромоли там. В непосредствена близост са и емблематичните за Родопите села – Лещен и Ковачевица, които впечатляват с възрожденска архитектура и къщи от камък и дърво.

    „Къщи край водата” е отправна точка и до популярния напоследък зоокът в Хаджидимово, където можете да зърнете буквално от сантиментри разстояние различни симпатични животинки, като еленчета, сърни, козички, пауни и много други.

    Огняново се намира на 10 км от Гоце Делчев, на 30 минути от Банско и на 1 час от гръцкия бряг на Егейско море. Дори и да не успеете да стигнете чак до там, не съжалявайте, защото в комплекс „Къщи край водата” има достатъчно спиращи дъха пейзажи, чист и свеж въздух и разнообразие от забавления за една безгрижна почивка, от която после не е нужно да си почиваш още няколко дни.

    Нашите оферти за настаняване в „Къщи край водата” вижте тук:

    https://bg.luxury-discounts.com/sales/view/Waterside-Houses-114?lang=bg

    Други интересни статии

    СПАсение – НАЙ-ДОБРИТЕ ПРОЦЕДУРИ, КОИТО ДА СИ ПОДАРИТЕ

    СПАсение – НАЙ-ДОБРИТЕ ПРОЦЕДУРИ, КОИТО ДА СИ ПОДАРИТЕ

      Знаете ли, че абревиатурата СПА може и да изглежда модерна, но всъщност е измислена още от древните римляни, досущ както и всичко друго хубаво на този свят. Съкращението всъщност идва от латинското Sanus Per Aquam, което в буквален превод на български означава „Здраве чрез вода”. В Римска ...

    Прочети >
    Разходка из Анталия

    Разходка из Анталия

      Красивият средиземноморски град Анталия ще Ви изненада с магически плажове и тюркоазеносиня вода. Този голям град крие много история и забележителности, подходящи за всякакъв тип туризъм. А на въпросът: Къде предпочитате да почивате – на море или планина?, вече не е необходимо да отговаряте, ...

    Прочети >
    ЛЮБИМОТО БАНСКО – ИМА КАКВО ДА ВИДИШ

    ЛЮБИМОТО БАНСКО – ИМА КАКВО ДА ВИДИШ

      Банско е известно като съкровищницата на Пирин планина. Той е сред най-предпочитаните курорти за отдих по всяко време на годината. Заснежените му писти са мечта за всеки скиор през зимата, а красивите му зелени поляни, обагрени с билки и кристални езера, впечатляват туристите през лятото. Тр ...

    Прочети >
    ФЕСТИВАЛЪТ НА ПЯСЪЧНИТЕ ФИГУРИ В БУРГАС – АТРАКЦИЯ №1 ПРЕЗ ЛЯТОТО

    ФЕСТИВАЛЪТ НА ПЯСЪЧНИТЕ ФИГУРИ В БУРГАС – АТРАКЦИЯ №1 ПРЕЗ ЛЯТОТО

    Още една причина да посетите любимия на всички ни Бургас е фестивалът на пясъчните фигури, който се превърна в традиция за града и ежегодно впечатлява малки и големи, пренасяйки ни в друга вселена. На площ от пет декара на територията на бургаския парк „Езеро”, в непосредствена близост д ...

    Прочети >
    ХОТЕЛ ИНКОГНИТО – МЕЧТАН ЛЕТЕН РАЙ КРАЙ ВЪЛНИТЕ В ПОМОРИЕ

    ХОТЕЛ ИНКОГНИТО – МЕЧТАН ЛЕТЕН РАЙ КРАЙ ВЪЛНИТЕ В ПОМОРИЕ

    Слънчевото и вечно гостоприемно Поморие е място, на което отидеш ли веднъж, се влюбваш и тази любов продължава за цял живот. Едно от летните му райски кътчета е хотел „Инкогнито”, където идилията е съвсем реална и никога не приключва. Намиращ се буквално на 5 минути от южния плаж на Поморие, ...