Назад
  • Гърция,

    Назад
    Виж     оферти
    Виж офертите

    Изискване за минимален престой

    Дата на настаняване

    Дата на напускане

    Назад
    стая 1
    Виж     оферти
    Назад
    • Промокод Greece50
    • Промокод Tasos50
    • Промокод HOT_SPA40
    • СПА Хотели и планина
    • Гърция
    • Южно Черноморие
    • Северно Черноморие
    • Почивка с домашен любимец
    • Крит, Корфу, Закинтос, Санторини
    • Кавала
    Виж     оферти

    БЕЗЦЕННИ ПРАВИЛА ЗА ПЪТУВАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ

    БЕЗЦЕННИ ПРАВИЛА ЗА ПЪТУВАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ
      Човек оценява нещата по достойнство, едва когато ги загуби, е казал някой мъдрец. И е бил прав. Новата световна ситуация, съпътстваща пандемията от Ковид-19, тотално промени начина ни на живот и приоритетите ни, а пътуванията от рутинни ваканции се превърнаха в бленувани мечти. След задължителната карантина на всички им се пътува повече от всякога, но страхът понякога се оказва по-силен от желанието. Истината е, че хотелиерите имаха достатъчно време, за да се адаптират към „претенциите” на вируса, както и ние самите, за да можем постепенно да се върнем към стандартното си темпо на живот. Не бива да се страхуваме да живеем нормално, а просто да го правим с малко повече мисъл, отколкото сме свикнали. Специално за вас ние от Luxury Discounts сме създали перфектен наръчник, който да направи ваканцията ви по време на пандемия безопасна и спокойна.
    1. Първото правило е да резервирате и билети, и хотели онлайн, за да си спестите излишни контакти с хора.
    2. Пътувайте с хора, с които прекарвате повечето от времето си – близки, роднини, семейство, за да намалите до минимум потенциалното разпространяване на вируса.
    3. Не тръгвайте на път, ако не се чувствате добре. Така ще спрете „веригата” на разпространение. Знайте, че в хотелските комплекси също разполагат с термометри и е възможно да изискат да измерят температурата ви.
    4. Бъдете спокойни, че хотелите са оборудвани с дезинфектанти, които можете да ползвате по всяко време, в случай, че не носите в себе си такъв.
    5. Персоналът не е ваш враг, а приятел. Те се грижат напълно за вашата безопасност и работят с предпазни мерки през цялото време, докато подсигуряват комфорта ви.
    6. Избирайте оферти, в които имате възможност за анулация, в случай, че в последния момент вие или някой от хората, с които ще пътувате, се почувства зле и трябва да отмените ваканцията. Така няма да загубите нищо.
    7. Следете за промоционалните пакети на хотелите. В условия на пандемия много от тях предлагат невероятно изгодни предложения, които в „нормално” време биха стрували двойно или повече.
    8. Ако пътувате в чужбина, следете последната информация от Министерство на външните работи за затваряне на граници и други въведения. Редовно проверявайте и актуализирания график на транспорта си на сайта на компанията, с която ще пътувате.
    9. Ако имате възможност, резервирайте делнични оферти. Първо – те са по-изгодни, второ – през седмицата в хотелите има по-малко гости и повече пространство за вас.
    10. Не се притеснявайте излишно. Напрежението вгорчава удоволствието от пътуването. Не мислете „зловещи сценарии”, а се насладете на момента. Времената се менят бързо и трябва да умеем да вземаме най-доброто от тях!
      Повече за нашите оферти за БЕЗОПАСНО пътуване вижте тук: https://bg.luxury-discounts.com/

    Други интересни статии

    ФЕСТИВАЛЪТ НА ПЯСЪЧНИТЕ ФИГУРИ В БУРГАС – АТРАКЦИЯ №1 ПРЕЗ ЛЯТОТО

    ФЕСТИВАЛЪТ НА ПЯСЪЧНИТЕ ФИГУРИ В БУРГАС – АТРАКЦИЯ №1 ПРЕЗ ЛЯТОТО

    Още една причина да посетите любимия на всички ни Бургас е фестивалът на пясъчните фигури, който се превърна в традиция за града и ежегодно впечатлява малки и големи, пренасяйки ни в друга вселена. На площ от пет декара на територията на бургаския парк „Езеро”, в непосредствена близост д ...

    Прочети >
    НАЙ-КРАСИВИТЕ ЯЗОВИРИ В БЪЛГАРИЯ

    НАЙ-КРАСИВИТЕ ЯЗОВИРИ В БЪЛГАРИЯ

    През 60-те години на миналия век България е била на трето място в света по изградени язовири, веднага след САЩ и Япония. Макар и създадени с помощта на човешката ръка, към някои от тях природата е била наистина щедра, като ги е доукрасила с гъсти гори, чудесни гледки и наистина пъстри залези. ...

    Прочети >
    ТОП 5 НЕОБИКНОВЕНИ МЕСТА В БЪЛГАРИЯ

    ТОП 5 НЕОБИКНОВЕНИ МЕСТА В БЪЛГАРИЯ

    Опознай родината, за да я обикнеш! Думи на великия Алеко Константинов, които по-често трябва да си припомняме. Днес ви отвеждаме до 5 почти неизвестни, леко мистични и невероятно красиви обекта в България, които заслужават място в сърцето и спомените ви. СКАЛНИТЕ МАНАСТИРИ В СЕЛО ОСМАР Ск ...

    Прочети >
    ЖИВАТА ВОДА НА БЪЛГАРИЯ И КЪДЕ ИЗВИРА ТЯ

    ЖИВАТА ВОДА НА БЪЛГАРИЯ И КЪДЕ ИЗВИРА ТЯ

    Има ли чудо по-голямо от водата, която дълбае камъка не със сила, а с постоянство? Има – живата вода. На няколко вълшебни места в България извира такава и изумява с качествата си хора от цял свят. ЛЕДЕНИК От 30 години лечебната вода от чешмата до река Янтра в село Леденик дава над ...

    Прочети >
    БЪЛГАРСКОТО СЕЛО, СТАНАЛО ЕДНО ОТ НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ В СВЕТА

    БЪЛГАРСКОТО СЕЛО, СТАНАЛО ЕДНО ОТ НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ В СВЕТА

    Някои от най-невероятните забележителности на България не са включени в официалните класации с места, които задължително трябва да посетим. Такъв е случаят на близкото до София селце Гара Бов, което през последната година се превърна в едно най-популярните места за туристи в цяла Европа изобщо. ...